Het Voorjaar

Zodra dat de winter is verdwenen gaan wij beginnen met de voorjaarsbeurt van de tuinen en tuinaanleg. De voorjaarsbeurt houd in om de tuin zomerklaar te maken, dus ook bemesten in een belangrijk onderwerp.

Het snoeien van de vorstgevoelige planten is nu aan de orde .Voorjaarsbloeiers zoals Forsytia, sering.ribes e.d snoeien wij na de bloei. Het vullen van de bloembakken en borders kan nu toegepast worden met geraniums.

Voorjaar kraaijtuin

1 jarige planten (maar denk om de nachtvorst ) om te genieten van een kleurrijke zomer. Als men in bezit is van een vijver kan die nu schoongemaakt worden inclusief de pomp en filter en ook het al opgekomen onkruid wordt verwijderd.

Bij een voorjaarsbeurt snoeien wij de heesters en bomen in uw tuin die in de zomer bloeien. Het gras krijgt een onderhoudsbeurt: met verticuteren wordt de viltlaag van de afgelopen winter verwijderd en mest zorgt ervoor dat het weer een mooi groen tapijt wordt.

Ook bestaat de mogelijkheid groene aanslag op bv. bestrating, schutting of muren te verwijderen. Wilt u uw tuinhout daarna weer strak in de beits? Ook dat is geen probleem!

Een goed begin is het halve werk en zo kunt u aankomende zomer optimaal genieten van uw tuin!

Uw tuin weer voor ieder seizoen klaar

 U kunt voor vragen omtrent tuinonderhoud altijd de tuinspecialisten van Kraaij Tuinonderhoud uw vraag stellen via het contactformulier, of bel direct

telefoonnummer