Even voorstellen..

Kraaij tuinonderhoud is een jong groeiend en dynamisch bedrijf met passie voor het vak. We zijn jong in naam maar zeker niet nieuw in het vak. De mensen achter Kraaij Tuinonderhoud hebben jarenlange ervaring opgedaan zowel in de theorie als de praktijk. Die kennis en ervaring hebben we meegenomen en wordt dagelijks toegepast. Wij zijn een onderhoudsbedrijf dat alles op het gebied van tuinen kan realiseren.

Belangrijke eigenschappen in onze tuinen zijn rust, eenvoud, soberheid en een stoere uitstraling. Een tuin moet stijl hebben en een warme sfeer uitstralen, dan voelt u zich daar prettig. We volgen de laatste trends op de voet en nemen dat in een ontwerp ook altijd mee. Persoonlijk contact met de klant vinden wij van uiterst belang.

We zien het als een uitdaging om vooral aan u wensen te voldoen.

Geen mens is hetzelfde....en dat geldt ook voor de tuin. We proberen de tuin zo dicht mogelijk bij onze opdrachtgever te brengen door ons in te leven in zijn of haar situatie.

11043026_922321997799736_5902563165968554425_n

Modern
Een moderne tuin kenmerkt zich door strakke lijnen en vormen. Veel gebruikte materialen zijn metaal, hout en grootformaat bestrating in beton of natuursteen. De keuze van beplanting is rustig en vaak gegroepeerd in grote vakken. Tuindecoraties als moderne tuinbeelden, verlichting en potterie komen zo extra tot hun recht.

Landelijk
Landelijke tuinen kenmerken zich door soepele lijnen, weelderige beplanting en veel natuurlijke materialen zoals gebakken klinkers. Ontworpen met toeziend oog van moeder natuur. Deze stijl komt het meest voor in de grotere tuinen.

Stedelijk
De stadstuin typeert zich door gezellige, verrassende en knusse hoekjes. Vooral klimplanten worden veel gebruikt om lelijke muren en massieve schuttingen op te vrolijken. Het mooie van de stadstuin is dat vaak elke vierkante meter optimaal benut wordt om zo functioneel mogelijk te zijn. Belangrijk is vooral dat er rust en ruimte gecreëerd wordt zodat de tuin groter lijkt dan hij is.

Klassiek
De klassieke tuinen zijn het meest herkenbaar. Ze hebben vaak een Engelse formele stijl met veel hagen, rozen en mooie tuinornamenten. Duidelijke lijnen zijn een must, die meestal met de hagen van Buxus of Taxus gerealiseerd worden. Ook de klassieke tuinlantaarn in Amsterdams groen ziet u vaak terug.

Maak vrijblijvend kennis om uw tuinwensen te bespreken!