Biologisch Terras reiniging

Waar natuur en onderhoud elkaar ontmoeten …

"U heeft een met algen begroeid terras? Groen uitgeslagen tuinmeubilair? Met andere woorden: het ziet er langzamerhand écht niet meer uit…"

Kraaij Tuinonderhoud heeft dé oplossing om hier resoluut mee af te rekenen. Met slechts een minimaal water- en energieverbruik – in combinatie met een gepatenteerde, ronde borstel – realiseert onze apparatuur een dieptereiniging waar geen enkel ander reinigingssysteem tegenop kan. Zowel het oppervlak als de kleuren worden weer als nieuw na een grondige schoonmaakbeurt!

Volledig milieuvriendelijk

Deze revolutionaire wijze van reinigen levert géén beschadigingen op, heeft géén chemische middelen nodig en is uitermate milieuvriendelijk. Het systeem garandeert een perfecte dieptereiniging voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bovendien doet het zijn werk met elk soort water, ongeacht of het uit uw kraan of regenton komt. Daarnaast is het gebruik extra milieuvriendelijk omdat er géén fossiele brandstoffen wordt gebruikt.

Waarom kiezen voor dit concept?

- Géén beschadiging – duurzaam en kostenbesparend in tegenstelling tot hogedrukreiniging & chemische producten

- Milieuvriendelijk ten opzichte van chemische producten en hogedrukreiniging: minimaal elektriciteits- en waterverbruik. Gebruik van drinkwater is géén vereiste!

- Perfect in afwerking en snelheid

- Geen randbevuiling van deuren, ramen, muren etc…

- Uw klinkers of tegels komen niet los

- De perfecte combinatie van onkruidbeheer & reiniging!

We geven graag een demonstratie om u zelf het resultaat te laten beleven !

Maak-een-afspraak